گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۳۸۳۸۹۲ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٠/٨/٢١ - ۸۷۶ مورد

پیام تسلیت رییس دانشکده به دانشجوی عزیز جناب آقای سید محمد معین کاظمی

سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧ ساعت ١١:٢٩ ق.ظ   ( بازدید : 238 نفر )

انا لله و انا الیه راجعون

دانشجوی عزیز :

جناب آقای سید محمد معین کاظمی:

حادثه ناگهانی ، اندوهناک  و تاسف برانگیز درگذشت برادر گرانقدرتان ، موجی سهمگین از غم و اندوه را با خود به قلوب تک تک اعضائ اساتید ، کارکنان و دانشجویان این دانشکده آورد.

اینجانب به نوبه خود ، مصیبت در گذشت برادر عزیزتان سید محمدرضا کاظمی را حضور شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض مینمایم و از درگاه ایزد منان برای آن سفر کرده ، رحمت وافر و برای شما و خانواده و بستگانش ، صبر جزیل و شکیبایی خواستارم.

دکتر احسان جعفری

رییس دانشکده دندانپزشکی

منبع : واحد دانشجویی و فرهنگی دانشکده دندانپزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اربعین (۵۸۹۴ بازدید)
محرم (۵۸۲۲ بازدید)
اردوی جهادی (۵۰۹۱ بازدید)
شهدا (۲۴۲۶ بازدید)