گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۲۵۷۴۷۶ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/١١/٦ - ۶۲۸ مورد

رگزاری اردوی جهادی دانشجویان دندانپزشکی در روستای اسفیدان

شنبه ١٧ شهریور ١٣٩٧ ساعت ١٠:٥٢ ق.ظ   ( بازدید : 109 نفر )

مدیر فرهنگی دانشگاه از برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دندانپزشکی در اسفیدان و روستاهای اطراف خبر داد.

به گزارش وب دا دکتر"صولتی" اظهار داشت: دانشجویان دندانپزشکی دومین اردوی جهادی خود در سال جاری را به مناسبت هفته دولت برگزار کردند.

دکتر"صولتی"با بیان این مطلب که این اردوها از 5 شهریور ماه آغاز شده و به مدت 5 روز تا 10 شهریور ماه پیگیری می شود ،افزود: طی این اردوی جهادی 45 دانشجو خدمات سطح یک دندانپزشکی را ارائه می دهند.

وی ضمن تاکید بر این مطلب که برگزاری اردوهای جهادی در دانشگاه نهادینه شده و تمامی دانشجویان به صورت خود جوش در رشته های متعدد اقدام به برگزاری آن می کنند، افزود:اردوی نخست دانشجویان دندانپزشکی در مناطق محروم شهرستان راز و جرگلان انجام شد و خدمات دندانپزشکی به نیازمندان این منطقه ارائه گردید و در همین راستا ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم محروم مناطق روستاهای

اسفیدان و اطراف آن نیز انجام می شود.

دکتر"صولتی"هدف عمده برگزاری اردوهای جهادی را خدمات رسانی به مردم مناطق کم برخوردار و محروم استان عنوان کرد و اظهار داشت: دانشجویان طی این اقدام دانسته های علمی خود را مرور می کنند و از نزدیک با مشکلات شغلی و عوامل مرتبط با آن آشنا می شوند.

وی تاکید کرد:در فعالیت های جهادی، دانشجویان بدون چشم داشت مالی خدمات قابل توجهی ارائه می دهند و هم اکنون در رشته های متعدد دانشجویان متناسب با رشته های خود ارائه خدمت دارند.

به گفته وی در سال جاری تاکنون یک اردو از سوی دانشجویان پزشکی در روستای خرق شهرستان فاروج و یک اردو نیز مربوط به دانشجویان دندانپزشکی در شهرستان های راز و جرگلان انجام شده بود.

وی با بیان اینکه انتخاب مناطق بر اساس نیاز مردم منطقه ارزیابی می شود، اظهار داشت: پیش از برگزاری اردو نیاز سنجی صورت می گیرد و طی شناسایی مناطق، به برگزاری اردوی جهادی اقدام می شود.

منبع : واحد دانشجویی و فرهنگی دانشکده دندانپزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اردوی جهادی (۲۵۰۳ بازدید)
شهدا (۱۷۹۹ بازدید)
خوش خلقی (۱۶۶۸ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...